Panta Rei Logo

CONTACT

Irma van Velzen is sinds 2002 werkzaam als gediplomeerd masseur en natuurgeneeskundig behandelaar. Tijdens de massage opleiding heeft zij diverse massagetechnieken geleerd om elke massage zoveel mogelijk aan te passen aan wat u op dat moment nodig heeft. Na de massage-therapeut opleiding heeft zij zich verder gespecialiseerd in andere soorten van hulpverlening zoals bijvoorbeeld de klankvormen. Zij geeft ook behandelingen in overleg met psychotherapeuten en fysiotherapeuten als aanvulling op hun behandelingen. Daarnaast werkt zij 1 keer per jaar als vrijwilliger op een Wellnessdag van het Rode Kruis in Den Haag en geeft als ondersteuning klankstoelmassages bij de Loop voor Hoopdag in Amstelveen en bij de toneel groep Spelenderwijs te Abbenes. Ook geeft zij massages bij het inloophuis De Eik te Eindhoven.

Ine Muskens is Reconnective Healer en NLP Master Practioner/Coach. Door kanker en MS is zij gaan zoeken naar de onderliggende oorzaken/gevolgen van het ziek zijn. Inmiddels is zij van de medicatie af en loopt een stuk 'gezonder' het leven door.

Irma Swevels is al 25 jaar bezig met voeding en is onlangs geslaagd als Hormoonfactortherapeute. Op incidentele basis wil zij zichzelf al inzetten om u te begeleiden en bij te staan wanneer u vragen heeft op voedingsgebied.

Achtse Barrier Eindhoven, uitsluitend op afspraak
Tel: 06-28 965 348
Mail: info@massagePantaRei.nl
Kvknummer 3426.3285  Lid van: Vomas, BMS en NBSM
Irma van Velzen/Ine Parren/Irma Swevels