Panta Rei Logo
SPORTMASSAGE / ONTSPANNINGSMASSAGE

AQAMA® MASSAGE

MANUELE LYMFEDRAINAGE

HOTSTONEMASSAGE

Sportmassage / Ontspanningsmassage

Bij sportmassage zijn de technieken die gebruikt worden afhankelijk van het doel. Activerende massage is een goede voorbereiding op een sportprestatie en tevens een blessurepreventie. Door te intensief en te veel bewegen kan spierpijn en blessures ontstaan, of bij onvoldoende herstel komt er overbelasting en hierdoor weer melkzuuraanmaak. Sportmassage is dan een welkome aanvulling voor een sneller herstel van blessures en een verbetering van de conditie van de spieren.

Iedereen heeft wel eens een moment voor zichzelf nodig om de batterij weer op te laden. Heeft u last van hoofdpijn, pijnlijke schouders en/of nek, vermoeidheid, lusteloosheid of andere klachten die niet meteen duiden op een lichamelijke afwijking dan is het mogelijk daar middels een massagetherapie een positieve wending aan te geven. Een massagebehandeling zorgt tevens voor een betere doorbloeding in spieren en gewrichtkapsels, waardoor meer ontspanning optreedt in het hele lichaam. Daarnaast wordt de afvoer van afvalstoffen bevorderd.

De massage die gegeven wordt is wat uw lichaam op dat moment nodig heeft. Bij een ontspanningsmassage wordt uw ademhaling dieper, worden spieren en pezen soepeler, krijgt het lichaam een betere doorbloeding, wordt de afvoer van afvalstoffen gestimuleerd en komt er rust in het hoofd. Veel klachten door oververmoeidheid, stress, verkeerde zit-, loop- of sta houding wordt voorkomen en veelal opgeheven.