Panta Rei Logo
STOELMASSAGE

EVENEMENTEN EN BEDRIJVEN

BELASTINGAFTREK VOOR STOELMASSAGE

ARBO-PLAN

Stoelmassage

Een stoelmassage bij u thuis of op het werk is een heerlijk ontspannende en activerende drukpuntmassage van hoofd, rug, nek, schouders, armen en handen. De stoelmassage werkt preventief bij spanning als gevolg van bijvoorbeeld stress of een niet optimale werkhouding. Omdat de stoelmassage (drukpuntmassage) wordt aangepast aan de conditie van de ontvanger, is de behandeling altijd prettig. De stoelmassage wordt gegeven bij u op uw eigen locatie en kan gewoon op de werkplek toegepast worden, over de kleding heen. De speciale, ergonomische massagestoel die de stoelmasseur meeneemt, ondersteunt alle ledematen. Zo kan het lichaam tijdens de massage volledig ontspannen.

Door deze massage kunnen eventuele blokkades worden opgeheven en kan de energie weer gaan stromen. Het werkt preventief bij werkgerelateerde klachten en zorgt ervoor dat bestaande klachten zich niet verder ontwikkelen.

Het is heel geschikt voor bijvoorbeeld beurzen en evenementen. Maar het is ook heel leuk om op een feestje of receptie je gasten te laten verrassen met een stoelmassage. De bezoeker of gast kan zich even helemaal ontspannen en daarna weer vol energie aan de activiteiten deelnemen. Voor werkgevers is het mogelijk stoelmassages aan te beiden als een tertiaire arbeidsvoorwaarde. De overheid vindt massages op de werkplek erg nuttig en heeft daarom de kosten aftrekbaar gemaakt.